Механізм проектного управління регіональним розвитком - Домосілецький Андрій Іванович (My University, 2023)
Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування. Основна увага в магістерській роботі присвячена обґрунтуванню теоретичних засад та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення механізму проектного управління регіональним розвитком. Так, у роботі автором розкрито сутність та основні наукові підходи до трактування поняття проектного управління регіональним розвитком. Також описано основні складові механізму проектного управління регіональним розвитком. У другому розділі, при описі практичних аспектів реалізації механізму проектного управління регіональним розвитком здійснено оцінку ефективності механізму проектного управління регіональним розвитком. Поряд з цим, визначено особливості інституційного забезпечення проектного управління регіональним розвитком. У рамках обґрунтування напрямів удосконалення механізму проектного управління регіональним розвитком автором запропоновано критерії і окремі складові механізму державного проектного управління регіональним розвитком. Також обґрунтовано інституційну модель проектного управління регіональним розвитком. Ключові терміни: розвиток, регіон, проект, механізм, управління, проектне управління, регіональний розвиток. 3 SUMMARY Domosiletskyi A.I. - Mechanism of project management of regional development. Master's thesis for obtaining a master's degree in the specialty 281 Public management and administration. The main focus of the master's work is devoted to the substantiation of theoretical foundations and the development of practical recommendations for improving project management of regional development. Thus, in the author's work, the essence and main scientific approaches to the interpretation of the concept of project management of regional development are revealed. The main components of the regional development project management mechanism are also described. In the second chapter, when describing the practical aspects of the implementation of the regional development project management mechanism, an assessment of the effectiveness of the regional development project management mechanism was made. Along with this, the peculiarities of institutional support of project management of regional development are determined. As part of the substantiation of directions for improving the mechanism of project management of regional development, the author proposed criteria and individual components of the mechanism of state project management of regional development. The institutional model of regional development project management is also substantiated. Key terms: development, region, project, mechanism, management, project management, regional development.