ТЕХНОЛОГІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ - Новак Володимир Миколайович (My University, 2021)
Сучасний етап розвитку України відзначений значними змінами у її економічному, політичному та соціальному житті. Більшість цих змін безпосередньо пов'язана зі швидким розвитком високих технологій, а також з процесами глобальної інформатизації та тотальної комп'ютеризації, які, у свою чергу, сприяють трансформації всіх сфер життя суспільства. Швидкий розвиток людського інтелекту в останнє десятиліття сприяло появі безлічі різних інформаційних технологій, пряме функціонування та розвиток яких здійснюється за рахунок використання штучного інтелекту, але з урахуванням сучасних досягнень у галузі людського розвитку, найважливішого продукту людського інтелекту – це штучний інтелект. На сьогоднішньому етапі розвитку штучний інтелект сприймається як повноцінний, незамінний елемент у житті людини, який, зокрема, впливає на формування її внутрішньої волі.