Механізми взаємодії кіберполіції з громадою - Волошина Тетяна Василівна (My University, 2022)
Волошина Тетяна Василівна. Механізми взаємодії кіберполіції з громадою. – Рукопис. У магістерській роботі запропоновано напрями покращення механізмів взаємодії кіберполіції та громади. Було розкрито зміст поняття «інформація», «кібербезпека», «кіберзлочин», «кіберпростір» та «кібергігієна». Автором описано нормативно-правове забезпечення взаємодії кіберполіції та громади. Встановлено, що на сучасному етапі в Україні взаємодія кіберполіції знаходиться на досить низькому рівні. Доведена необхідність удосконалення механізмів взаємодії кіберполіції та громади. Обґрунтовано, що використання концепції «community policing» покращує взаємодію кіберполіції та громади і допомагає розкриттю кіберзлочинів. Summary Voloshyna Tetyana Vasylivna. Mechanisms of cyberpolice interaction with the community. - Manuscript. The master's thesis suggests ways to improve the mechanisms of interaction between cyber police and the community. The meaning of "information", "cybersecurity", "cybercrime", "cyberspace" and "cyberhygiene" was revealed. The author describes the legal support of cyberpolice and community interaction. It is established that at the present stage in Ukraine the interaction of cyberpolice is at a rather low level. The need to improve the mechanisms of interaction between cyber police and the community has been proven. It is substantiated that the use of the concept of "community policing" improves the interaction of cyberpolice and community and helps to detect cybercrime.