Удосконалення кримінального процесуального законодавства щодо підслідності органів досудового розслідування - Волкотруб С. Г.; Погорецький М. А. (Вісник кримінального судочинства, 2017)
У статті висвітлюються проблемні питання, пов’язані з застосування норм чинного кримінального процесуального законодавства України, що регламентують інститут підслідності кримінальних проваджень, а також надаються науково-обґрунтовані пропозиції щодо їх вирішення