ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ СФЕРИ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ В УКРАЇНІ - Герасимчук Віктор Іванович (My University, 2023)
Герасимчук В.І. Публічне управління розвитком сфери фізичної культури і спорту в Україні. – Рукопис. Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування. – Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова. – Хмельницький, 2023. Магістерська робота присвячена обґрунтуванню теоретичних та прикладних аспектів публічного управління розвитком сфери фізичної культури і спорту в Україні. Автором досліджено теоретичні засади публічного управління розвитком сфери фізичної культури і спорту в Україні, охарактеризовано окремі проблеми публічного управління розвитком сфери фізичної культури і спорту в Україні, а також проаналізовано умови ефективного управління сферою фізичної культури і спорту на регіональному рівні. В роботі запропоновано управлінський підхід до розвитку спорту як бізнесу в Україні та обґрунтовано пропозиції щодо удосконалення механізмів публічного управління у сфері фізичної культури і спорту в Україні. Annotation Herasymchuk V.I. Public management of the development of physical culture and sports in Ukraine. - Manuscript. Master's thesis for a master's degree in Specialty 281 Public Management and Administration. – Leonid Yuzkov Khmelnytsky University of Management and Law. – Khmelnitsky, 2023. The master's thesis is devoted to the substantiation of theoretical and applied aspects of public management of the development of the sphere of physical culture and sports in Ukraine. The author researched the theoretical principles of public management of the development of the field of physical culture and sports in Ukraine, characterized individual problems of public management of the development of the field of physical culture and sports in Ukraine, and also analyzed the conditions of effective management of the field of physical culture and sports at the regional level. The paper proposes a managerial approach to the development of sports as a business in Ukraine and substantiates proposals for improving the mechanisms of public management in the field of physical culture and sports in Ukraine.