Підвищення ефективності реклами в сучасній індустрії туризму - Власюк Ярослав Сергійович (My University, 2023)
АНОТАЦІЯ Власюк Я.С. Підвищення ефективності реклами в сучасній індустрії туризму. – Рукопис. У бакалаврській роботі запропоновано розв’язання актуального наукового завдання, яке полягає у здійсненні теоретичного аналізу й оцінки використання реклами в туристичній галузі, а також розробці шляхів підвищення її ефективності реклами в сучасній індустрії туризму. У роботі з’ясовано теоретичні та розглянуто нормативні аспекти використання реклами в туристичному бізнесі, які охоплюють: створення та виконання рекламного плану, впровадження нових технологій, співпрацю з галузевими партнерами, покращення туристичних пропозицій, дослідження цільової аудиторії та конкурентів, використання соціальних медіа та оцінку результатів реклами. Здійснено аналіз використання реклами в сучасній індустрії туризму. Охарактеризовано використання реклами туристичними підприємствами. Оцінено якість використання реклами та виявлено проблеми цього процесу. Проведено SWOT-аналіз використання реклами туристичними аґентствами й окреслено сильні та слабкі сторони. Розроблено практичні кроки для підвищення ефективності рекламних кампаній. Запропоновано напрями підвищення якості реклами в туристичній індустрії, включаючи аспекти поліпшення використання реклами та заходи покращення результативності реклами у залученні цільової аудиторії та збільшенні конкурентних переваг на ринку туризму. Ключові слова: реклама, туризм, ефективність, маркетинґ, індустрія, цільова аудиторія, аналіз.3 ANNOTATION Vlasyuk Y.S. Increasingtheeffectivenessofadvertisinginthemoderntourismindustry. - Manuscript. Thisbachelor'sthesisfocusesonthetopicofenhancingadvertisingeffectivenessin themoderntourismindustry. Theaimoftheresearchistoanalyzeandevaluatetheuseofadvertisinginthetourismsector andproviderecommendationsforimprovingitseffectiveness. Thethesisexploresthetheoreticalandregulatoryaspectsofadvertisinginthetouris mbusiness. Itconductsananalysisofadvertisingutilizationinthecontemporarytourismindustry, includinganoverviewofitsusebytourismenterprises, anassessmentofadvertisingquality, andtheidentificationofrelatedchallenges. Furthermore, itdevelops a conceptualframeworkforenhancingadvertisingqualityinthetourismindustry, encompassingaspectsofimprovingadvertisingutilizationandtheconceptofqualityenha ncement. Thepracticalpartofthestudyprovidesadviceandrecommendationsfortourismag enciestoenhancetheeffectivenessoftheiradvertising. Toachievethisgoal, a SWOT analysisofadvertisingutilizationbytourismagenciesisconducted, followedbypracticalstepstoenhanceadvertisingeffectiveness. Thefindingsofthisresearchcanbeutilizedbytourismenterprisesandagenciestoen hancetheiradvertisingstrategiesandachievebetterresultsintargetingaudiencesandgain ingcompetitiveadvantagesinthetourismmarket. Keywords:advertising, tourism, effectiveness, enhancement, industry.