Правове забезпечення валютної безпеки держави як структурного елементу фінансової безпеки держави - Бригінець Олександр Олексійович (Прикарпатський юридичний вісник, 2016)
У статті розкривається вплив правового забезпечення валютної безпеки держави на рівень фінансової безпеки держави загалом. Унесено пропозиції до чинного законодавства в контексті нормативного закріплення правової дефініції «валютна безпека держави». Визначено роль і місце валютної безпеки держави в процесі забезпечення добробуту громадян нашої держави. The article reveals the impact of the legal support of monetary security of the state on the level of financial security of the state as a whole. Proposals were made to the current legislation in the context of regulatory consolidation of the legal definition of “monetary security of the state”. The role and place of the monetary security of the state were indicated in the provision of citizens’ welfare in our state.